Sałatka z pieczarek marynowanych




     Sałatka z pieczarek marynowanych, jajek, ogórka kiszonego i świeżego koperku ma lekko kwaśny smak. Bardzo łatwo i szybko można ją przygotować.
SKŁADNIKI
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Pieczarki marynowane osączamy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo i trzemy na tarce. Kroimy ogórka i siekamy koper.
Łączymy składniki na sałatkę i dokładamy majonez. Wszystko mieszamy.


Udostępnij:



Pieczarkowy Tydzień 2016

Komentarze

  1. Musiała być pyszna. To zdecydowanie moje smaki. Czekam jeszcze na dodanie do akcji pieczarkowej ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam takie sałatki. Takiej jeszcze nie jadłam, ale może być bardzo dobra. Z pewnością wypróbuję:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Skomentuj, jeżeli masz pytania lub uwagi dotyczące przepisów.
Możesz dołączyć zdjęcie wykonanej przez siebie potrawy.
Komentuj bez logowania anonimowo jako gość lub po zalogowaniu przy pomocy wybranego konta.

Popularne posty

 Facebook     Google+      Instagram      Pinterest      Twitter