Sałatka z pieczarek marynowanych




     Sałatka z pieczarek marynowanych, jajek, ogórka kiszonego i świeżego koperku ma lekko kwaśny smak. Bardzo łatwo i szybko można ją przygotować.
SKŁADNIKI
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Pieczarki marynowane osączamy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo i trzemy na tarce. Kroimy ogórka i siekamy koper.
Łączymy składniki na sałatkę i dokładamy majonez. Wszystko mieszamy.


Udostępnij:



Pieczarkowy Tydzień 2016

Komentarze

  1. Musiała być pyszna. To zdecydowanie moje smaki. Czekam jeszcze na dodanie do akcji pieczarkowej ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam takie sałatki. Takiej jeszcze nie jadłam, ale może być bardzo dobra. Z pewnością wypróbuję:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty

 Facebook     Google+      Instagram      Pinterest      Twitter